Pšenice
Pšenice spolu s ječmenem a řasou chlorellou jsou klíčovými zástupci zelených superpotravin (greenfood). Jejich konzumace je vhodná při vysoké fyzické a psychické zátěži, zejména při nedostatku čerstvé zeleniny. Pšenice obsahuje vitaminy B a E, beta karoten, železo, vápník, hořčík, jód, ze stopových prvků, např. selen, chrom, lithium a mangan.
Mladá pšenice a její účinky:
- zde uvedené informace s výrobkem nesouvisí a mají pouze informativní charakter (chcete-li)
- zvyšuje imunitu
- působí proti zácpě a čistí trávicí soustavu
- působí překyselení organismu
- zdroj chlorofylu
- napomáhá detoxikaci
- zdroj rostlinných enzymů
- působí proti vnějšímu tlaku
- hodná Paleo strava a pro vegany a vegetariány
- pomáhá obnovit ztracenou energii
- pohlcuje volné radikály
- více
- greenfood (ječmen, chlorella, pšenice, nopál atd.)
zobrazit více..