Pšenice

Pšenice spolu s ječmenem a řasou chlorellou jsou klíčovými zástupci zelených superpotravin (greenfood). Jejich konzumace je vhodná při vysoké fyzické a psychické zátěži, zejména při nedostatku čerstvé zeleniny. Pšenice obsahuje vitaminy B a E, beta karoten, železo, vápník, hořčík, jód, ze stopových prvků, např. selen, chrom, lithium a mangan.

Mladá pšenice a její účinky:

  • zde uvedené informace s výrobkem nesouvisí a mají pouze informativní charakter (chcete-li)
  • zvyšuje imunitu
  • působí proti zácpě a čistí trávicí soustavu
  • působí překyselení organismu
  • zdroj chlorofylu
  • napomáhá detoxikaci
  • zdroj rostlinných enzymů
  • působí proti vnějšímu tlaku
  • hodná Paleo strava a pro vegany a vegetariány
  • pomáhá obnovit ztracenou energii
  • pohlcuje volné radikály
  • více
  • greenfood (ječmen, chlorella, pšenice, nopál atd.)
Zobrazit více Zabalit
Loading...