Pekanové ořechy
Pekanové ořechy jsou tvarem podobné vlašským ořechům, jejich chuť je sladší a jemnější, mají vysoký obsah tuků, cca 70 %. Pekanové ořechy obsahují omega mastné kyseliny 3 a 6, bílkoviny, vlákninu, provitamin A, vitaminy skupiny B (B1, B5), draslík, fosfor, zinek, vápník a železo. Vysoká kalorická ale současně i nutriční hodnota dělá z pekanových ořechů ideální potravinu i při hubnutí.
Pekanové ořechy a jejich účinky:
- zde uvedené informace s výrobkem nesouvisí a mají pouze informativní charakter (chcete-li)
- vhodné při nachlazení a chřipce
- chrání před vznikem žlučových kamenů
- snižuje škodlivý cholesterol
- můžete konzumovat i během hubnutí
- brainfood
- podporují imunitní sytém a osu MTM
- podporují trávení a vyprazdňování
- více
- vlašské ořechy
Pekanové ořechy, schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:
- nemají
Použití: pro přímou konzumaci, do jogurtů, ovesných vloček
zobrazit více..