Ořechová másla

Ořechová másla mají přirozeně vysokou energetickou hodnotu, jsou sytá a často velmi chutná až návyková. Poslední dobou jsou trendem i tzv. proteinová ořechová másla, která jsou prakticky kompletním vysoce energetickým jídlem se zvýšeným obsahem bílkovin. Másla jsou vyrobeny z orˇi´sˇků šetrně praženy´ch horky´m vzduchem a na´sledně mlety včetně tenke´ slupky, ktere´ na sobě maji´. Di´ky tomu a take´ di´ky vy´běˇru spra´vny´ch odrůd mají unika´tni´ vlastnosti a chuť. Ořechová másla mají přirozeně vysokou energetickou hodnotu, jsou sytá a často velmi chutná až návyková. Poslední dobou jsou trendem u sportovců i tzv. proteinová ořechová másla, která jsou prakticky kompletním vysoce energetickým jídlem se zvýšeným obsahem bílkovin.

Ořechová másla a jejich účinky a výhody:

  • zde uvedené informace s výrobkem nesouvisí a mají pouze informativní charakter (chcete-li)
  • vhodná pro sportovce
  • zdroj proteinů
  • dobře vstřebatelná
  • dobře zasytí
  • másla a jejich obsah se lépe vstřebává do organismu
  • vhodné pro růst svalové hmoty, pro kulturisty
  • lepší a příjemnější chuť
  • více
  • článek Ořechová másla a jejich použití

Druhy - ořechová másla:

  • mandlové
  • arašídové
  • lískoříškové
  • pekanové
  • piniové
  • kešu
  • z vlašských ořechů
  • z makadamových ořechů
Zobrazit více Zabalit
Loading...