Ořechová másla

Ořechová másla mají přirozeně vysokou energetickou hodnotu, jsou sytá a často velmi chutná až návyková. Poslední dobou jsou trendem i tzv. proteinová ořechová másla, která jsou prakticky kompletním vysoce energetickým jídlem se zvýšeným obsahem bílkovin. Másla jsou vyrobeny z orˇi´sˇků šetrně praženy´ch horky´m vzduchem a na´sledně mlety včetně tenke´ slupky, ktere´ na sobě maji´. Di´ky tomu a take´ di´ky vy´běˇru spra´vny´ch odrůd mají unika´tni´ vlastnosti a chuť. Ořechová másla mají přirozeně vysokou energetickou hodnotu, jsou sytá a často velmi chutná až návyková. Poslední dobou jsou trendem u sportovců i tzv. proteinová ořechová másla, která jsou prakticky kompletním vysoce energetickým jídlem se zvýšeným obsahem bílkovin.

Ořechová másla a jejich účinky a výhody:

Upozornění: níže uvedení uvedené informace (připisované vlastnosti ve smyslu zabránění určité lidské nemoci, schopnosti zmírnit ji nebo ji vyléčit) nejsou schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU a nelze tyto účinky považovat za schválené lékařské účinky, jde tedy o neschválené nepotvrzené tvrzení, přestože byly převzaty z "odborné literatury"či informačního a vyhledávacího portálu seznam.cz. Provozovatel stránek AWAshop.cz upozorňuje, že nezodpovídá za špatné vyložení uvedených informací.

Druhy – ořechová másla:

  • mandlové
  • arašídové
  • lískoříškové
  • pekanové
  • piniové
  • kešu
  • z vlašských ořechů
  • z makadamových ořechů

Zobrazit více Zabalit
Loading...