Jedlá přírodní sůl

Sůl společně s cukrem patří mezi návykové látky, jejich nadměrná konzumace poškozuje zdraví a může být příčinou chronických zánětů a jiných onwmocnění.

Himalájská sůl růžová

Upozornění: níže uvedení uvedené informace (připisované vlastnosti ve smyslu zabránění určité lidské nemoci, schopnosti zmírnit ji nebo ji vyléčit) nejsou schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU a nelze tyto účinky považovat za schválené lékařské účinky, jde tedy o neschválené nepotvrzené tvrzení, přestože byly převzaty z "odborné literatury"či informačního a vyhledávacího portálu seznam.cz. Provozovatel stránek AWAshop.cz upozorňuje, že nezodpovídá za špatné vyložení uvedených informací.

  • zde uvedené informace s výrobkem nesouvisí a mají pouze informativní charakter (chcete-li)
  • působí jako prevence proti svalovým křečím
  • podporuje zdravé nosní dutiny
  • působí proti překyselení
  • podporuje resilienci, a osu MTM
  • používá se při konzervaci potravin
  • je zdrojem minerálních látek
  • více

Himalájská růžová přírodní jedlá je alternativou rafinované soli s obsahem minerálů. Přírodní růžová krystalická himalajská sůl je zdrojem vápníku, draslíku, hořčíku, železa, zinku, manganu, stopové množství jódu. Lze používat k kuchyni na solení jako bežnou sůl, je chuťově jemnější. Růžové zbarvení soli je způsobené oxidem železitým a dalšími minerály. Těží se ručně, je omývána a sušena na slunci.

Použití: Pro relaxační koupele – pro zlepšení pleti a odvedení toxických látek z těla, pro dochucení jídel, snadno vstřebatelná.

Druhy himalájské soli:

Mořská jedlá sůl

Epsomská sůl potravinářská

zobrazit více..
Loading...