Bulgur
Bulgur - vyroben z celozrnné nalámané předvařené tvrdé pšenice, podporuje zdraví střev, nervovou soustavu, má vysokou nutriční hodnotu, výživnější náhrada rýže. Ideální surovina pro vegetariánské pokrmy. Výhodou je, že se jedná o lehce stravitelnou úpravu pšenice, která je bohatá na živiny. Má lehce oříškovou chuť, jež vytvoří v kombinaci s dalšími potraviny skvělý pokrm.
Pšeničný burgur druhy:
- bezlepkový bulgur
Bulgur a jeho účinky:
- zde uvedené informace s výrobkem nesouvisí a mají pouze informativní charakter (chcete-li)
- tradiční pokrm blízkovýchodní kuchyně
- zdroj vlákniny
- zdroj draslíku, fosforu, vápníku, hořčíku, sodíku, skupiny B a také vitamín A, E a K
- podporuje střevní peristaltiku
- má pozitivní vliv na CNS
Pšeničný bulgur, schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:
- nemá
zobrazit více..