Bulgur

Bulgur - vyroben z celozrnné nalámané předvařené tvrdé pšenice, podporuje zdraví střev, nervovou soustavu, má vysokou nutriční hodnotu, výživnější náhrada rýže. Ideální surovina pro vegetariánské pokrmy. Výhodou je, že se jedná o lehce stravitelnou úpravu pšenice, která je bohatá na živiny. Má lehce oříškovou chuť, jež vytvoří v kombinaci s dalšími potraviny skvělý pokrm.

Pšeničný burgur druhy:

  • bezlepkový bulgur

Bulgur a jeho účinky:

  • zde uvedené informace s výrobkem nesouvisí a mají pouze informativní charakter (chcete-li)
  • tradiční pokrm blízkovýchodní kuchyně
  • zdroj vlákniny
  • zdroj draslíku, fosforu, vápníku, hořčíku, sodíku, skupiny B a také vitamín A, E a K
  • podporuje střevní peristaltiku
  • má pozitivní vliv na CNS

Pšeničný bulgur, schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:

  • nemá
zobrazit více..
Loading...