Bramborová šťáva

  • zdroj polysacharidů
  • zdroj alantoinu
  • zdroj vitamínů C, E, B, A, K,
  • zdroj minerálů jako hořčík, železo, vápník, zinek, měď, fosfor a kyseliny jablečné a citronové
  • zdroj esenciálních aminokyselin
  • zdroj bílkovin a vlákniny

Bramborová šťáva a její účinky:

  • čistí tělo od toxínů
  • zvyšuje imunitu
  • vhodná při onemocnění jater a ledvin
  • při vysokého krevního tlaku
  • cukrovce a revmatismu

Dávkování:  Odbornící doporučují maximálně jednu lžíci bramborové šťávy půl hodinu před snídaní, obědem a večeří za týden

Ječmen | Chlorella | Spirulina | Pšenice | Zelené potraviny | Superpotraviny | antioxidanty | Maca | meruňková jádra vitamin B17 | Rakytník řešetlákový | ArónieHlíva ústřičná | CHIA semínka | Panenský kokosový olej | Granátové jablko | Goji kustovnice čínskáAloe vera | ACAI | Kotvičník zemní | loupaná konopná semínka | probiotika | Cordyceps Housenice čínská  | houba Reishi | Agavepro vegetariány | Zelená káva na hubnutí | Chlorella centrum | Zdravější život | Fresh | Wolfberry | Salvia Paradise

zobrazit více..
Loading...