Datle ( Phoenix Dactylifera )

Datle ( Phoenix Dactylifera )

Datle Patří Mezi Nejstarších A Současně Také Nejzdravější Potraviny. Datle ( Tmavě Hnědé Oválné Plody Dlouhé 3 Až 7 Cm A&Nbsp;Široké 2 Až 3 Cm ) Jsou Datle SušenéOvoce, Které Roste Na Palmě - Datlovníku Pravém ( Phoenix Dactylifera ). A Je Nazýváno Energetickou, Minerálovou A Vitamínovou Bombou. Datle Pochází Původně Z&Nbsp;Oblasti Přední Asie, Přesněji Z&Nbsp;Oblasti Mezopotámie. Sušené Datle Jsou Obzvlášť Bohaté Na&Nbsp;Draslík A&Nbsp;Vitaminy B1, B2,B3, B5, B9 A&Nbsp;A, E, K ( Vitamin C Téměř Chybí), Zdroj, Mědi, Železa, Síry A&Nbsp;Hořčíku . Čerstvé I&Nbsp;Sušené Datle Jsou Výživné Enormním Obsahem Cukru ( 30-70% ) - Rychlý Zdroj Energie. Datle V Čerstvém Stavu Obsahují Asi 30% Vody A 50% Cukrů. Sušené Bobule Mají Méně Než 10 % Vody A Poměr Cukru Přesahuje 60%.

Datle Sušené A Zdraví:

  • Jedinečný Zdroj Energie Při Fyzické Aktivitě ( Jedna Datle Dodá Dostatek Energie Na Dobu 15 Minut )
  • Účinný Uspávací Prostředek
  • Vhodné Jako Výživa Pro Duševně Pracující
  • Snižují Krevní Tlak
  • Dobrý Zdroj Přírodního Vápníku
  • Vhodný Na Výživu Pleti A Vlasů
  • Povzbuzují Při Poklesu Výkonu A&Nbsp;Únavě ( Narozdíl Od Kávy A Čaje Neobsahují Tein Či Kofein )
  • Mírné Afrodiziakální Účinky
  • Nejlepší Náhrada Sladkostí
  • Působí Jako Ochrana Našeho Těla Před Kornatěním Tepen
  • Datle Působí Jako Přírodní Aspirin ( Proto Je Vhodná Konzumace Zejména V Zimním Období )
  • Příznivě Působí Při Nachlazení A Rýmě
  • Díky Antioxidantům Podporují Imunitu
  • Pomáhá Při Nespavosti ( Několik Datlí Před Spaním )
  • Díky Obsahu Vápníku Prospívají Kostem A Zubům
  • Přírodní Zdroj Tryptofanu (Aminokyselina)
  • Více O Účincích Datlí

Datle, Odrůdy:

&Nbsp;

Chuť: Velmi Sladké

Použití: Základ Pro Slané I Sladké Vaření, Slouží I Jako Náhrada Chleba, Vhodné Na Svačinu V Sušené Podobě, Můžeme Kombinovat S Tvarohem Nebo Jogurtem

Tip: 100 G Vypeckovaných Datlí Několik Minut Povaříme V Půl Litru&Nbsp; Kravského Mléka, Můžeme Přidat Lžíci Medu, Získáme Směs S Blahodárný Vlivem Na Respirační Systém.

Kde Se Pěstují Datle?

Datle Mají Svoji Kolébku V Severní Africe - Maroku ( Díky Féničanům Se Rozšířila Po Celém Středozemí ) . Nyní Se Pěstují V Iráku, Egyptě, Maroku, Ale Také V&Nbsp;Indii,&Nbsp; Pákistánu, Na&Nbsp;Kanárských Ostrovech A Severní Americe

Jak Vyrobit Datlovou Pastu?

Kde Koupit Sušené Datle?

Datle Patří Mezi Nejstarších A Současně Také Nejzdravější Potraviny. Datle ( Tmavě Hnědé Oválné Plody Dlouhé 3 Až 7 Cm A&Nbsp;Široké 2 Až 3 Cm ) Jsou Datle SušenéOvoce, Které Roste Na Palmě - Datlovníku Pravém ( Phoenix Dactylifera ). A Je Nazýváno Energetickou, Minerálovou A Vitamínovou Bombou. Datle Pochází Původně Z&Nbsp;Oblasti Přední Asie, Přesněji Z&Nbsp;Oblasti Mezopotámie. Sušené Datle Jsou Obzvlášť Bohaté Na&Nbsp;Draslík A&Nbsp;Vitaminy B1, B2,B3, B5, B9 A&Nbsp;A, E, K ( Vitamin C Téměř Chybí), Zdroj, Mědi, Železa, Síry A&Nbsp;Hořčíku . Čerstvé I&Nbsp;Sušené Datle Jsou Výživné Enormním Obsahem Cukru ( 30-70% ) - Rychlý Zdroj Energie. Datle V Čerstvém Stavu Obsahují Asi 30% Vody A 50% Cukrů. Sušené Bobule Mají Méně Než 10 % Vody A Poměr Cukru Přesahuje 60%.

Datle Sušené A Zdraví:

  • Jedinečný Zdroj Energie Při Fyzické Aktivitě ( Jedna Datle Dodá Dostatek Energie Na Dobu 15 Minut )
  • Účinný Uspávací Prostředek
  • Vhodné Jako Výživa Pro Duševně Pracující
  • Snižují Krevní Tlak
  • Dobrý Zdroj Přírodního Vápníku
  • Vhodný Na Výživu Pleti A Vlasů
  • Povzbuzují Při Poklesu Výkonu A&Nbsp;Únavě ( Narozdíl Od Kávy A Čaje Neobsahují Tein Či Kofein )
  • Mírné Afrodiziakální Účinky
  • Nejlepší Náhrada Sladkostí
  • Působí Jako Ochrana Našeho Těla Před Kornatěním Tepen
  • Datle Působí Jako Přírodní Aspirin ( Proto Je Vhodná Konzumace Zejména V Zimním Období )
  • Příznivě Působí Při Nachlazení A Rýmě
  • Díky Antioxidantům Podporují Imunitu
  • Pomáhá Při Nespavosti ( Několik Datlí Před Spaním )
  • Díky Obsahu Vápníku Prospívají Kostem A Zubům
  • Přírodní Zdroj Tryptofanu (Aminokyselina)
  • Více O Účincích Datlí

Datle, Odrůdy:

&Nbsp;

Chuť: Velmi Sladké

Použití: Základ Pro Slané I Sladké Vaření, Slouží I Jako Náhrada Chleba, Vhodné Na Svačinu V Sušené Podobě, Můžeme Kombinovat S Tvarohem Nebo Jogurtem

Tip: 100 G Vypeckovaných Datlí Několik Minut Povaříme V Půl Litru&Nbsp; Kravského Mléka, Můžeme Přidat Lžíci Medu, Získáme Směs S Blahodárný Vlivem Na Respirační Systém.

Kde Se Pěstují Datle?

Datle Mají Svoji Kolébku V Severní Africe - Maroku ( Díky Féničanům Se Rozšířila Po Celém Středozemí ) . Nyní Se Pěstují V Iráku, Egyptě, Maroku, Ale Také V&Nbsp;Indii,&Nbsp; Pákistánu, Na&Nbsp;Kanárských Ostrovech A Severní Americe

Jak Vyrobit Datlovou Pastu?

Kde Koupit Sušené Datle?

Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
*
*
Špatný
Vynikající